Printer Friendly Version 08.09.2022 - Ambasador Ž. Jović prisustvovao svečanoj ceremoniji obeležavanja Dana Opštine Babušnica @ 8 September 2022 08:17 AM

Povodom 6.septembra, Dana Opštine Babušnica, u ovom gradu organizovana je svečana ceremonija obeležavanja ovog praznika. Tom prilikom dodeljena je septembarska nagrada grada, kao i zahvalnice zaslužnim pojedincima i institucijama. Među nagrađenima bio je i ambasador Željko Jović, za poseban doprinos i pomoć Babušnici u realizaciji transgraničnih projekata.

U svom kratkom obraćanju, ambasador Jović zahvalio se na ukazanoj pažnji i časti ali i podvukao da je samo radio svoj posao. Ambasador je s tim u vezi istakao da iako na zahvalnici stoji njegovo ime, prihvata je sa radošću u ime pre svega predsednika R. Srbije, Aleksandra Vučića, Vlade R. Srbije, ministra N. Selakovića i Ministarstva spoljnih poslova. Kako je dalje pojasnio, upravo to su pojedinci i institucije koji su svojim primerom, marljivošću, odlučnošću, i nekim novim pravilima i odnosom prema radu i državi, nama u državnoj administraciji stvorili obavezu da smo na 24 časovnom raspolaganju građanima naše zemlje. Ambasador Jovic obećao je da će sa svojim timom u Ambasadi Srbije u Sofiji, i dalje biti dostupan svakom pojedincu i instituciji, sa željom da i dalje napredujemo i razvijamo se i stvorimo uslove za blagostanje pre svega najugroženijih kategorija našeg društva.