Printer Friendly Version 08.09.2022 - Амбасадор Ж. Јовић присуствовао свечаној церемонији обележавања Дана Општине Бабушница @ 8 September 2022 08:15 AM

Поводом 6.септембра, Дана Општине Бабушница, у овом граду организована је свечана церемонија обележавања овог празника. Том приликом додељена је септембарска награда града, као и захвалнице заслужним појединцима и институцијама. Међу награђенима био је и амбасадор Жељко Јовић, за посебан допринос и помоћ Бабушници у реализацији трансграничних пројеката.


У свом кратком обраћању, амбасадор Јовић захвалио се на указаној пажњи и части али и подвукао да је само радио свој посао. Амбасадор је с тим у вези истакао да иако на захвалници стоји његово име, прихвата је са радошћу у име пре свега председника Р. Србије, Александра Вучића, Владе Р. Србије, министра Н. Селаковића и Министарства спољних послова. Како је даље појаснио, управо то су појединци и институције који су својим примером, марљивошћу, одлучношћу, и неким новим правилима и односом према раду и држави, нама у државној администрацији створили обавезу да смо на 24 часовном располагању грађанима наше земље. Амбасадор Јовиц обећао је да ће са својим тимом у Амбасади Србије у Софији, и даље бити доступан сваком појединцу и институцији, са жељом да и даље напредујемо и развијамо се и створимо услове за благостање пре свега најугроженијих категорија нашег друштва.