Printer Friendly Version 23.06.2022 - Ambasador Željko Jović prisustvovao odbojkaškom meču muških reprezentacija Srbije i SAD u Sofiji @ 23 June 2022 11:55 AM

Ambasador Jović prisustvovao je odbojkaškom meču muških reprezentacija Srbije i SAD, u okviru odbojkaške Lige nacija, koja se održava u Sofiji i u kojoj učestvuje 16 nacionalnih timova iz celog sveta.

Pored vatrenog navijanja i logističke podrške koju je pružio našoj reprezentaciji, ambasador je nakon odigranog meča, na terenu Hale Armeec, sa posebnim zadovoljstvom čestitao nedavno sklapanje braka bugarske odbojkaške reprezentativke i kapitena bugarskog tima, Elice Vasileve, i našeg reprezentativca, Aleksandra Atanasievića, koji su ovim činom dali potvrdu bliskosti dva naroda i dve države.

U društvu predsednika Odbojkaške federacije R. Bugarske, Ljubomira Ganeva, i brojnih zvanica iz javnog i političkog života Bugarske, ambasador će i u naredna tri dana bodriti srpsku reprezentaciju, na utakmicama sa Brazilom, Kanadom i Australijom.