Printer Friendly Version Амбасадор Р. Србије у Софији присуствовао оснивачком састанку Балканске кошаркашке лиге у колицима @ 27 October 2021 11:13 AM

    Амбасадор Ж.Јовић присуствовао је јуче оснивачком састанку Балканске кошаркашке лиге у колицима (Balkan Wheelchair Basketball League-BWBL). Оснивачи поменуте лиге су КК особе са инвалидитетом Левски, из Софије, као и клубови ККК Најс из Ниша, ККК Бијељина из БиХ, и Параололимпијски комитет Црне Горе.
     Амбасадор је оснивачима пожелео срећу и велики успех, и захвалио се играчима, који својом енергијом, снагом и вољом дају пример како се корача кроз живот и како се бори са проблемима. Амбасадор је поздравио напоре свих оснивача да се државе региона додатно повежу, те и на овај начин поспеше друге видове сарадње, који ће неминовно довести и до већег разумевања и до жељеног бржег развоја и просперитета наших држава. Позвао је и друге институције и појединце да помогну развоју и саме лиге али и овог спорта, који наду улива не само онима који у њему директно учествују, већ много више нама, који их са огромним задовољством и радошћу гледамо.