Printer Friendly Version Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu u 2021. godini @ 25 January 2021 08:57 AM

Ambasada Republike Srbije obaveštava da je Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije raspisalo Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti prevođenja reprezentativnih dela srpske književnosti u inostranstvu u 2021. godini, koji će trajati do 09. marta 2021. godine.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju ustanove, umetnička i druga udruženja i organizacije/pravna lica, a koja su registrovana u Republici Srbiji i izvan teritorije Republike Srbije, odnosno profesionalni strani izdavači registrovani isključivo ili pretežno za izdavačku delatnost, van teritorije Republike Srbije.

Tekstovi konkursa i prateći prijavni obrasci mogu se naći na internet stranici Ministarstva kulture i informisanja: http://www.kultura.gov.rs

Za dodatne informacije o konkursu, zaiteresovani mogu da kontaktiraju Mladena Veskovića putem elektronske pošte: mladen.veskovic@kultura.gov.rs ili na telefon: +381 11 3398026.