Printer Friendly Version Десета конференција новинара и медија дијаспоре и Срба у региону @ 9 December 2020 12:17 PM

Амбасада Републике Србије обавештава да Удружење новинара Србије уз подршку Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Р. Србије, организује десету медијску конференцију дијаспоре и Срба у региону. Конференција ће због пандемије изазване вирусом COVID 19 бити одржана 29. децембра 2020. године преко ZOOM апликације.

Тема десете конференције ће бити рад медија, организација и рад удружења Срба из региона и дијасоре током пандемије изазване вирусом COVID 19, те да ли је и на који начин пандемија утицала на квалитет рада и економску одрживост медијске делатности Срба у дијаспори и региону.

У другом делу конференције биће представљен УНС-ов сајт www.umrezavanje.rs покренут поводом десете јубиларне конференције са идејом да представља платформу за умрежавање медија и организација Срба из региона и дијаспоре са матичном државом.

Пријаве за учешће на конференцији заинтересовани предствници медија, удружења и организација могу да пошаљу на електронску адресу: ana.petronijevic@uns.org.rs до 17. децембра.